Hoe werkt het bij ons

Hoe werkt het bij ons

Onze wasstraat nog niet getest? Of ziet u aan het stof op uw motorkap dat het weer tijd is voor een nieuwe wasbeurt?

Kom dan langs bij Splash Carwash

De wasstraat heeft een lengte van ruim 23 meter en is uitgevoerd met alle mogelijke wasopties die nodig zijn om een auto perfect te reinigen.

U rijdt de wasstraat in en maakt kennis met één van onze medewerkers. Hij/zij kan u adviseren over de verschillende wasprogramma’s en begeleidt hij u bij het inrijden van de kettingbaan. We laten niets aan het toeval over als u uw wagen door onze wasstraat rijdt.

Splash Carwash garanties

Splash carwash werkt volgens de actuele voorwaarden. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto schoon en beschermd weer naar buiten rolt.

Niet tevreden? rij niet kwaad weg maar kom boos terug!

Na de wasbeurt kan iedere klant gebruik maken van onze krachtige stofzuiger.

Zo dus!

Kraakschoon in verschillende stappen:

  • Voorreinigen: Voordat een auto bij ons in de wasstraat gaat wordt hij eerst grondig voorgewassen en worden de velgen ook meegenomen.
  • Inweekschuim: al het vuil komt los te liggen door een intensieve shampoo. De Velgen worden apart ingeneveld met een speciaal product om remstof los te laten weken.
  • Bodemwassing of onderkant reiniging: we reinigen ook de onderkant van uw wagen (enkel bij het programma 3 & 4 en 5)
  • Reinigen lak: In De wasstraat gaan de speciale krasvrije textielstroken van zacht matriaal aan het werk. Zij zorgen er voor dat de lak van uw auto gereinigd wordt met 350 liter water en een osmose naspoeling.
  • Osmose spoeling: Osmose water wordt speciaal gemaakt om kalkvrij (vlekvrij) u auto na te spoelen. Droogt op zonder sporen na te laten.
  • Wax: wax is een toevoeging die zorgt dat het water krimt. Hierdoor wordt de auto beter droog. Wax zorgt voor conservering van de laklaag van uw auto en beschermt deze tegen invloeden van buiten af: zoals vogelpoep vliegen zout,…
  • Nano wax: sterk geconcentreerde wax met dubbele werking: Eerst worden de poriën van de lak gevuld met de nano-deeltjes, ten tweede bindt de kenolon zich met de nano moleculaire film, waardoor een hard, beschermend schild gevormd wordt, dat vuil en UV-straling afstoot 
  • Kenolon II protector: Extreem geconcentreerde hoogglansbescherming met KENOLON II Langdurige bescherming van alle koetswerk- en kunststof door de geïntegreerde KENOLON technologie. De hoge conserveringsgraad werkt lakvernieuwend en garandeert een langdurige bescherming tegen strooizout, insectenresten, vogelpoep en UV-straling die de oorzaak zijn voor lak- en kunststofveroudering.
  • Drogen: Na het wassen wordt uw auto gedroogd door zij-drogers en een dubbele dakdroger, vervolgens gaat uw auto nog door onze droogcarrousel die behangen is met MicroDry textiel voor een optimale droogresultaat.