Was pas informatie

Vanaf nu kunt u als vaste klant een abonnement op onze waststraat nemen, hiermee profiteert u van meer voordeel en vooral betaalgemak. Bij ons geen gedonder met een waspas, u krijgt van ons gratis een waspas waarmee uw wasbeurt kunt kiezen waarna u direct de wasstraat in kunt. De kosten voor uw wasbeurt worden automtisch met uw tegoed verrekend.

Afhankelijk van het aantal wasbeurten wat u vooraf in koopt krijgt u een bonus die kan oplopen tot wel 20%. Daarnaast organiseren we voor onze vaste klanten af en toe een loterij of ander evenement.

Waspashouders krijgen van ons een gratis wasbeurt naar keuze wanneer u jarig bent..

Hoe werkt het?

Wanneer u in de wasstraat bent kunt u vragen om onze waspas. U krijgt dan van ons een formulier daar voert u eenmalig uw gegevens in en kunt dan kiezen voor hoeveel u de waspas op wilt waarderen.

Uw gegevens worden vervolgens in onze computer opgeslagen, mocht u de waspas verliezen dan is er niets aan de hand, u saldo gaat niet verloren en we maken we zo weer een nieuwe voor u klaar.

Saldo checker

Saldocheck!

Voer hier de laatste 6 cijfers van de waspas in om uw te saldo te controleren.

Nog meer voordeel!

Als vaste klant ontvangt u bonustegoed en wordt uw auto altijd tegen het happy hour tarief gewassen.

Indien u uw mail adres invult ontvangt u ook nog als alle aanbiedingen per mail. Vergeet ook niet uw geboortedatum in te vullen!